piatok 27. augusta 2010

Spomienky?

Neviem ako začať....zrejme na začiatku.:D

Neviem ako mi to napadlo...možno to bolo tým že som začala pozerať všetky fotky v mobile.Čo boli vlastne fotky tohoto leta.Celého leta.Zaspomínala som si na tie lepšie i horšie zážitky.A keďže som nemala či iné robiť,začala som   pozerať aj staršie zo školských  výletov, dovoleniek,len tak zo školy alebo iných príležitostí. :D
Menovať ich tu teraz tak sme tu do ďalšieho milénia.

Ale každá fotka bola jednou spomienkou.Pri niektorých som sa smiala a pri iných mi zas vyhrkli slzičky.
Pri niektorých som chcela vrátiť čas ale za  niektoré som bola rada, že sú dávno za mnou.Vtedy som si uvedomila že tak či onak, každá spomienka zo mňa urobila to čo som.Lebo nebyť vecí ktoré sa udiali, možno zlé i dobré.Nebola by som taká aká som teraz.
Možno by to bolo lepšie ak by som bola iná.Možno nie.Ale to sa nikdy..ale vážne nikdy nedozvieme (iba ak by sme sa vrátili v čase čo žiaľ nie je možné).
Samozrejme na veľa vecí som už zabudla.Ako inak veď človek si nemôže pamätať všetko.Buďto to bolo dávno a bola som maličká, alebo hmm skrátka o tej druhej možnosti hovoriť nebudem.:D

Ale tak či tak myslím si že spomienky sú úžasná vec, ktorá nám formuje nielen osobnosť ale aj názory či už na ľudí, veci alebo hocičo iné. Preto je asi niekedy fakt dobré a na mieste zaspomínať si. :))